10 Weken Vakantie Onderhoud

Ook het onderhoud van een aquarium dat niet door ons is ingericht behoord uiteraard tot de mogelijkheden. Wij komen altijd eerst even langs voor een kennismakingsgesprek en om te peilen hoe het aquarium erbij staat. Het maakt hierbij niet uit of het voor een week of voor een paar maanden is, en of het zoet of zoutwater is.

Een paar maanden geleden nam er een klant contact op dat hij voor 10 weken op vakantie ging, maar het aquarium niet de dupe wilde laten worden van zijn wereldreis. Voordat wij een aquarium dat wij niet kennen gaan onderhouden willen wij het uiteraard wel eerst even zien. Er werd daarom een afspraak gepland en ik ben even langs gereden om te zien of het van beide kanten goed voelde. Tot slot van rekening geeft de klant wel voor 10 weken de sleutel aan een onbekende. Omgekeerd onderhouden wij geen aquarium dat op het punt staat om te crashen. Als dit het geval is dan zullen wij eerst een groot onderhoud of herinrichting doen.

Het aquarium bevatte wat kleine beetjes alg, maar zag er niet uit alsof het elk moment fout kon gaan en de uitdaging om het aquarium er beter uit te laten zien na 10 weken zag ik ook wel zitten. De klant kon dus lekker op vakantie en werd af en toe (wanneer hij internet ter beschikking had) via de app op de hoogte gehouden.

Na 10 weken stond het aquarium er nog mooier bij dan ervoor en na het geven van enkele tips wordt het aquarium weer door de klant zelf onderhouden.

 

1 comment on “10 Weken Vakantie OnderhoudAdd yours →

  1. Met dank aan Johan heb ik tijdens deze reis geen enkele zorg gehad over mijn aquarium. Door mijn fout stond de verlichting 24/7 aan de eerste 2 weken, echt heel dom. Johan is in staat geweest om zelfs dat weer recht te trekken. Mijn bak stond en staat er weer prachtig bij! Nogmaals dank voor de goede zorgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *