Lezingen, demo’s en workshops

Vanuit verenigingen en winkels hebben wij gemerkt dat er veel vraag is naar informatie over nieuwe onderwerpen zoals ‘Nature Style Aquascapen’, of kort gezegd aquascapen. Een term die komt uit de door Takashi Amano groot gemaakte style van aquarium inrichten, maar die tegenwoordig zelfs al gebruikt wordt voor het inrichten van een zeeaquarium. Wij kunnen leden/klanten tijdens een presentatie alles vertellen over aquascapen, maar ook een demo is mogelijk zoals te zien op onderstaande foto’s.

Demo Workshop Aquascape Aquascaping Plandora
Aquascape Demo Paluzee

Naast het hele aquascapen is er natuurlijk ook veel vraag naar hoe een aquarium nu het beste goed gehouden kan worden. Daarom hebben wij ook verschillende lezingen gegeven bij verenigingen en winkels over algen, plantengroei en CO­2.

Presentatie Nature Style Aquascaping Diebo

Wilt u dus begeleiding bij een aquascape workshop, of een presentatie over bijvoorbeeld één van deze onderwerpen of wellicht wel een heel ander onderwerp. Vraag dan naar de mogelijkheden door het contactformulier op deze site in te vullen of een email te sturen naar info@plandora.nl.

Demo Workshop Aquascape Aquascaping Plandora
Aquascaping Demo Aponogeton